VALEA IAŞULUI: Cei 139 de localnici trecuţi de 80 ani, vor fi sărbătoriţi!

VALEA IAŞULUI: Cei 139 de localnici trecuţi de 80 ani, vor fi sărbătoriţi!

Duminică, 23 octombrie, mare petrecere în localitatea Valea Iaşului. Primarul Nicolae Barbu organizează ziua comunei, deoarece acest eveniment nu a avut loc din cauza alegerilor locale. Evenimentul are şi un motto – Privim cu încredere către viitor. Deschiderea zilei comunei Valea Iaşului va începe la ora 13:00, cu o slujbă de Tadeum, a preoţilor din localitate, după care va urma un discurs al primarului Nicolae Barbu cu decernare de diplome pentru cetăţenii care au 50 de la căsătorie, pentru cel 6 familii care fac nunta de aur, celor 16 familii cu nunta de argint, dar şi pentru cei 139 de cetăţeni care sunt trecuţi de 80 de ani, ce vor primi diplomă şi 200 lei din partea primăriei plus o masă câmpenească.

Atmosfera şi voia bună va fi întreţinută de Mândruliţa, formaţia Hora a Căminului Cultural Albeştii de Argeş, elevii şcolii generale Valea Iaşului.

,,Am ţinut să facem acum ziua comunei, deoarece era campanie electorală în luna mai, atunci când organizam în fiecare an la data 22 mai. Invitaţii vor primi diplome dar şi cei care au făcut parte din Consiliu Local de până la alegerile locale din vară, 4 foşti consilieri, un delegat sătesc. Ziua comunei este făcută pentru cetăţeni deoarece privim cu încredere către viitor”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

About The Author

Related posts