19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

VĂLEU. Se aplică amenzi celor care nu își plătesc taxa pentru locul de parcare!

Alte Știri

VĂLEU. Se aplică amenzi celor care nu își plătesc taxa pentru locul de parcare! Nu mai e de glumă. Polițiștii locali ies în stradă și sancționează toți șoferii care nu sunt prieteni cu parcometrele instalate în Câmpulung, tocmai de anul trecut.

Aceștia sunt dirijați de un responsabil care va urmări în timp real 120 de camere de supraveghere care funcționează pe toată raza unde sunt montate parcometrele.

Nu mai e de glumă. Până în prezent, adică pe tot parcursul anului 2021, cât timp a fost o perioadă de acomodare să spunem așa, nu de nesimțire cum mulți au adoptat-o, s-a încasat din parcări la bugetul local, doar 12.000 lei din tichete și 2.000 de lei din sms și card.

Concluzia primarului Elena Lasconi este că doar cei care au tranzitat orașul au și plătit locul de parcare. Câmpulungenii au sfidat această acțiune care este valabilă la Pitești, București, Brașov.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie