Vălimăreni reţinuţi după o bătaie ca-n filme!
Vălimăreni reţinuţi după o bătaie ca-n filme!

Vălimăreni reţinuţi după o bătaie ca-n filme!

La finele anului 2020, la Valea Mare Pravăţ, s-a înregistrat un eveniment, soldat cu vătămări corporale.

Două găşti, una formată din 3 indivizi, cea de-a doua din patru, s-au luat la bătaie, iar finalul a fost o fractură de maxilar şi un braţ rupt.

Scandalul nu a avut ceva motiv, aşa după cum spun cei care îi cunosc pe bătăuşi „nu e nevoie de motiv, ei se bat oricum”.

În ziua de 18 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, şi au reţinut doi bărbați de 34, respectiv 40 de ani, ambii din Valea Mare Pravăț.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 22 decembrie 2020, cei în cauză, ar fi lovit, în urma unui conflict spontan, mai mulți bărbați din aceeași localitate.

Gheorghe Fieraru zis Căcăşică, Adrian Alin Onică zis Alin hoţu’ şi încă un consătean de 22 de ani, s-au luat la bătaie cu 4 consăteni. Bătaia nu a fost una uşoară, astfel că doi dintre cei 7 au ajuns la spital cu fracturi.

După aproape o lună, anchetatorii au dispus reţinerea a doi dintre atacatori.

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

About The Author

Related posts