VESTE BUNĂ! Au dispărut semafoarele…
VESTE BUNĂ! Au dispărut semafoarele…

VESTE BUNĂ! Au dispărut semafoarele…

VESTE BUNĂ! Au dispărut semafoarele de la podul din vecinătatea fostului Minier. După ce s-a pierdut numărul termenelor de finalizare a investiţiei licitate în vara lui 2017, programate să dureze şase luni, de vineri, 24 iulie au fost ridicate semafoarele de la podul din vecinătatea fostului Minier chiar dacă lucrarea nu a fost finalizată și nu s-a făcut recepția.

La fel, s-a pierdut numărul avertismentelor de reziliere a contractului, lansate în public de Liviu Ţâroiu, în apărarea reputaţiei sale de primar responsabil de haosul produs la intrarea în oraş de şantierul inactiv. Suntem la jumătatea anului 2020 şi Liviu Ţâroiu îşi mărturiseşte public neliniştea cauzată de neseriozitatea partenerului de lucrări, neimpresionat de ameninţările de desfacere a contractelor încălcate.

Indiferent că era week-end sau „miezul” săptămânii, cozile, nervii şi înjurăturile la adresa primarului erau regula zilei, pe drumul naţional, ștrangulat de o lucrare care bătea pasul pe loc.

În speranţa că va obţine înţelegerea electoratului care spumegă la semafor, Liviu Ţâroiu a schimbat strategia de comunicare, dându-se victimă a unor constructori neserioşi. „Să n-aveţi senzaţia că eu sunt liniştit.”, li se confesează aleşilor şi cetăţenilor mai marele municipiului. De parcă pe cetăţean îl roade liniştea sau neliniştea primarului. Omul ştie că, din cauza primarului, suferă lângă o groapă fără perspectiva reluării lucrărilor, care riscă să rămână şi fără finanţare, dacă se mai lungesc mult.

Reamintim faptul că primăria Câmpulung a deschis șantierul pentru derularea investiției ,,Reabilitare Pod Șoseaua Națională” în luna iulie 2018 pentru că nu au avut avis de construire de la Căile Ferate. Lucrarea a fost câștigată de constructor prin licitație pentru suma de 620.914, 01.

Prin contractul de lucrări execuția constă în demolarea podului existent și execuția unui pod nou cu suprastructură alcătuită dintr-un tablier, simplu rezemat cu grizi prefabricate de tip I- 72-14 și infrastructură din două culei înecate, de tip cadru cu bancheta rezemată pe coloane forate tip Benotto cu diametrul D= 1.08 metri.

About The Author

Related posts