VESTE BUNĂ! Sunt bugetate peste 3.500 de posturi în Armata Română

VESTE BUNĂ! Sunt bugetate peste 3.500 de posturi în Armata Română

VESTE BUNĂ! Sunt bugetate peste 3.500 de posturi în Armata Română.

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a anunțat că în următoarea perioadă Armata Română va face angajări. Demnitarul susține că, pentru anul 2019, sunt bugetate peste 3.500 de posturi în Armata Română.

“Recrutarea rezerviștilor voluntari rămâne o prioritate pentru MApN. Pentru 2019, avem bugetate peste 3.500 de posturi pentru această categorie de personal, pentru care pregătim procedurile legale pentru recrutarea candidaților. În câteva săptămâni sperăm să putem comunica deja pe canalele de promovare a carierei militare toate informațiile de care au nevoie cei care doresc să opteze pentru această categorie de militari ai Armatei României.

Ulterior stabilirii nominale a structurilor militare care urmează să încadreze rezervişti voluntari, repartiţia posturilor de rezervişti voluntari pe garnizoane, tipuri de funcţii, arme şi specialităţi militare va fi materializată şi transmisă structurilor specializate din Ministerul Apărării Naţionale în vederea demarării procesului de recrutare şi selecţie, cu respectarea reglementărilor privind asigurarea capacităţii de luptă a Armatei României.

În urma numeroaselor semnale venite din partea persoanelor care reprezintă potențiali candidați, MApN a decis inițierea unui proiect de lege care să modifice și să completeze Statutul, astfel încât acest segment – al rezerviștilor voluntari – să devină mai atractiv pentru public și actul normativ să-și atingă scopul pentru care a fost emis”, a scris ministrul Apărării, pe Facebook.

About The Author

Related posts