web analytics
Breaking News

Veste extraordinară pentru câmpulungeni! VIDEO

Veste extraordinară pentru câmpulungeni! VIDEO

Veste extraordinară pentru câmpulungeni la început de an! Primăria va reabilita faţadele clădirilor aflate în stare avansată de degradare, iniţial cele care aparţin municipalităţii.

Astfel, primăria va asigura lucrările de consolidare, reparare a zidăriei sau a pereţilor exteriori, repararea sau refacerea finisajelor exterioare, consolidarea tâmplăriei, balcoanelor sau cornişelor, repararea sau refacerea elementelor de plastică-arhitecturală, demonatarea instalaţiilor şi echipamentelor montate pe faţadă sau acoperiş, precum şi remontarea acestora după lucrările de reabilitare şi montarea şi remontarea simbolului de monument istoric.

Excepţie fac clădirile expertizate tehnic şi încadrate în clasa I de risc seismic şi clădirile reabilitate termic sau în curs de reabilitare, la data intrării în vigoare a Legii 153/2011.

Primarul Liviu Ţâroiu are în vedere şi reabilitarea clădirilor proprietate privată, urmând să recupereze banii cheltuiţi de la proprietari în termen de 10 ani, dar nu este un proiect de hotărâre în acest sens.

About The Author

Related posts