10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

VESTEA BUNĂ a zilei. Au venit banii pentru construirea creșei pe terenul Colegiului Pedagogic Carol I

Alte Știri

VESTEA BUNĂ a zilei. Au venit banii pentru construirea creșei pe terenul Colegiului Pedagogic Carol I, în vecinătatea sălii de sport. Astăzi la București, primarul Elena Lasconi a semnat contractul de finanțare în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență cel care finanțează întreaga valoare a creșei de 16,6 milioane de lei.

Pe 8 martie 2022, ministrul Cseke Attila a aprobat suma necesară pentru construcția creșei în incinta colegiului. Creșa va fi una care se învârte după soare. Spațiile de joacă în aer liber vor fi generoase de cel puțin 10 metri pătrați pentru fiecare copil.

Pe acoperiș se vor amenaja spații verzi, terase înverzite, panouri fotovoltaice pentru a asigura energia electrică. Încălzirea și răcirea clădirii se vor face prin pompe de căldură.

Valoarea creșei de capacitate medie va funcționa cu șapte grupe totalizând aproximativ 70 de copii. CNI va da startul procedurii de achiziție a constructorului creșei, Câmpulungul aflându-se în prima tranșă de contracte semnate din cele 110 la nivel național.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie