Viceprimarul Nicolae Zaharia a fost primul care a votat
Viceprimarul Nicolae Zaharia a fost primul care a votat

Viceprimarul Nicolae Zaharia a fost primul care a votat

Secțiile din Câmpulung s-au deschis la ora 07.00. La alegerile parlamentare din data de 6 decembrie și politicienii au votat fiecare pe la secțiile unde au domiciliu.

Primul care a ajuns la urne a fost viceprimarul Nicolae Zaharia, care îşi serbează şi ziua numelui, şi, alături de soţie a venit să voteze la ora 09.00, la secţia la care este arondat, nr. 106, de la Grădiniţa cu Program Normal Nr. 8-II Rotunda.

„Am venit la vot pentru normalitate, în primul rând să votez un muscelean, am venit pentru dezvoltarea Muscelului, pentru dezvoltarea României. Am votat pentru continuitate, pentru punerea în practică a proiectelor la nivel naţional. N-am votat pentru demagogie, populism şi n-am votat pentru cei care n-au pus umărul la această guvernare grea. Votul meu a fost unul clar, pentru continuitate. Îi îndemn pe câmpulungeni să meargă la vot, votul este unul în siguranţă. Îi îndemn să meargă la vot pentru că este un vot important pentru Parlamentul României o dată la patru ani”, le-a transmis viceprimarul câmpulungenilor.

About The Author

Related posts