Victima Facebook-ului nu ,,străluceşte” deloc la carte, ca pe site-ul de socializare! Bărbatul care a batjocorit-o a fugit din ţară!

Victima Facebook-ului nu ,,străluceşte” deloc la carte, ca pe site-ul de socializare! Bărbatul care a batjocorit-o a fugit din ţară!

Zilele trecute, la Poliţia Câmpulung, o tânără reclama faptul că ar fi fost victima unui viol. Raluca, de 20 de ani din comuna Mioarele, a povestit că bărbatul care ar fi batjocorit-o este din comuna Bughea de Sus şi că l-a cunoscut pe facebook. Fata a spus că i-ar fi dat să fumeze ceva aparte şi că nu îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat. Intraţi pe fir, oamenii legii l-au identificat pe bărbatul care ar fi batjocorit-o pe Raluca, un bărbat căsătorit care are şi copii, numai că nu pot afla şi varianta acestuia pentru că omul a plecat din ţară, lucrează undeva în străinătate. Raluca este elevă a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I”, iar despre această tânără conducerea şcolii nu are cuvinte de laudă spune că este un elev mediocru care a şi repetat un an şcolar. Prin comună oamenii au aflat de necazul care s-a abătut asupra tinerei, iar aceştia, pe la colţuri spun că neştiinţa ar fi împins-o în păcat. Măţăuanilor le este teamă de tatăl tinerei, ca să vorbească mai mult, însă, aceştia spun că numai văzând curtea casei familiei tinerei, îţi poţi da seama de unde se trage. „Domnul primar le-a atras atenţia de multe ori să îşi facă ordine în curtea casei, dar pe ei nu îi interesează. Doar mama ei lucrează. Tatăl nu are loc de mncă„, mai spun aceştia.

About The Author

Related posts