web analytics
Breaking News

VIDEO: A fost inaugurat cel mai modern centru de înfrumusețare din Câmpulung!

VIDEO: A fost inaugurat cel mai modern centru de înfrumusețare din Câmpulung!

Un centru de înfrumuseţare a fost inaugurat la Câmpulung. Este vorba despre Nadina Estetiq, situat pe strada Constantin Brâncoveanu din Câmpulung. Proprietara acestui centru de înfrumuseţare, Adina Mihai, a dorit să aducă pentru domnișoare, doamne şi domni, o noutate în ceea ce priveşte cosmetica modernă, epilarea definitivă, procedurile ce vin în sprijinul celor care doresc să scape de celulită sau să slăbească, dar şi alte tratamente faciale şi corporale.

Adina Mihai, a inaugurat salonul într-o zi specială. În ziua când a împlinit 38 de ani, eveniment în care a avut alături de ea familia, dar şi mulți prieteni.

Alături de sărbătorită a fost şi Monica Niţescu, director general al Estetiq Soluţions, societatea care se ocupă de furnizarea aparaturii necesare în saloanele de înfrumuseţare.

Rejuvenarea completă a pielii, este una din procedurile pe care le pot clienţii Nadina Estetiq, să le urmeze la salon. Aceasta consta în efectele clinice pozitive în cazurile de pigmentare, piele deshidratată, linii fine & riduri, ten gras, fermitate redusă, piele lipsită de strălucire. Microcanalele formate permit o penetrare mai ușoară a elementelor nutritive în straturile interne ale pielii, stimulează colagenul și elastina fără să distrugă epiderma.

Din materialul video veţi putea afla, chiar de la Monica Niţescu şi Adina Mihai, ce surpize vă aşteaptă la Nadina Estetiq din Câmpulung.

About The Author

Related posts