web analytics
Breaking News

VIDEO: Absolvenții promoției 1983 au răsplătit străduința elevilor de la Colegiul Național ,,Dinicu Golescu”

VIDEO: Absolvenții promoției 1983 au răsplătit străduința elevilor de la Colegiul Național ,,Dinicu Golescu”

În urmă cu 5 ani, absolvenții promoției 1983 au inițiat un site -ul – http://dinicugolescu1983.com/, din respect față de școala căreia îi datorează o parte din realizările lor. Creat cu acordul conducerii Colegiului Național Dinicu Golescu, site-ul își propune să facă posibilă decernarea premiilor „Bursa Seniorilor”, premii menite să răsplătească străduința elevilor și să-i stimuleze în atingerea excelenței în școală și în afara ei.

Anul acesta, la Colegiul Național „Dinicu Golescu” s-a dat startul pentru o nouă ediție a concursului „Bursa Seniorilor”. Competiția este organizată de absolvenții promoției 1983 și are ca scop să-i susțină pe elevii ambițioși din clasele IX-XII care studiază la colegiul muscelean.

A fost acordat și un premiu special deoarece a fost premiat cel mai frumos eseu pe o temă liberă. Cei mai buni dintre cei mai mulți au fost premiați, de Zilele municipiului Câmpulung.

Premiul special – în valoare de 1500 lei a ajuns la Ambruș Alexia-Ioana, premiul I în valoare de  1500 lei a fost oferit lui Binică Nicolae, premiul II în valoare de 1000 lei a fost dăruit elevei Busioc Roxana Elena, premiul III în valoare de 500 lei a ajuns la Duțulescu Andreea Nicoleta.

About The Author

Related posts