VIDEO: ACCIDENT MORTAL pe DN 73… Al patrulea la început de an!
VIDEO: ACCIDENT MORTAL pe DN 73… Al patrulea la început de an!

VIDEO: ACCIDENT MORTAL pe DN 73… Al patrulea la început de an!

DN 73, sau şoseaua morţii, aşa cum mai este denumit acest tronson de drum, a mai luat un tribut luni spre marţi. De la începutul anului până în prezent au fost patru accidente mortale! Asta dintr-o greşeală pe care o practică toţi conducătorii auto!

Pe raza comunei Schitu Goleşti, pe podul care traversează râul Dragnea s-a produs un accident rutier în urma căruia o femeie de 25 de ani a decedat pe loc, iar alţi 6 pasageri au ajuns cu răni grave la spitalul municipal din Câmpulung.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 22.30. La 112, a fost anunţat că un autoturism de producţie externă, Opel Vectra înmatriculat în Bulgaria s-a izbit de o căruţă, iar mai multe persoane sunt grav rănite. Căruţa cu 5 ocupanţi, din Valea Mare Pravăţ circula de la Piteşti spre Câmpulung. Aceasta a fost lovită din spate de un autoturism în care se aflau alţi trei pasageri. În urma impactului violent calul a decedat pe loc.

Cele şase persoane cu vătămări corporale au fost transportate de patru ambulanţe care au ajuns la faţa locului la spitalul din Câmpulung unde li s-a acordat primele îngrijiri medicale.

La faţa locului, poliţiştii de la Biroul Rutier Câmpulung şi criminaliştii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Din primele cercetări, se pare că maşina străină pilotată de şofer nu a văzut căruţa pentru că nu era semnalizată corespunzător, pentru că circula cu viteză şi nu a păstrat distanţa regulamentară. Maşina a fost avariată în proporţie de 80%.

Izbitura a fost puternică, astfel că oamenii din zonă au ieşit imediat pe la porţi. „Am auzit o bubuitură puternică. Era un zgomot de parcă urma să vină sfârşitul lumii. Ne-am speriat…am luat ceva pe noi şi am ieşit afară… Groaznic ce am văzut. Se auzeau gemete din maşină. Au ieşit toţi de aici din zonă. Pe aici pe drumul ăsta se produc mereu accidente. Circulă cu viteză, nu îi interesează nici de viaţa lor, nici de a altora…”, a spus unul dintre localnici.

 

About The Author

Related posts