VIDEO: Au crezut că a murit şi au chemat pompierii!

VIDEO: Au crezut că a murit şi au chemat pompierii!

VIDEO: Au crezut că a murit şi au chemat pompierii!

Luni după amiază, la 112 s-a solicitat intervenţia pompierilor la un apartament din Câmpulung unde proprietarul nu răspunde la uşă.

Echipajele Detaşamentului de Pompieri Câmpulung au plecat cu o autospecială şi echipajul SMURD pe strada Emil Gârleanu la blocul 19. Aici erau strânşi în faţa blocului mai mulţi vecini ai bărbatului.

„Am urcat şi am văzut cuponul de pensie al vecinului de la etajul 1 în uşă. Era de două zile acolo. Am avut senzaţia şi că se simte un miros pestilenţial. Am mers la administrator să îl anunţ. Ne-am speriat, am crezut că a murit vecinul, mai ales că administratorul a sunat la uşă şi nu a răspuns nimeni”, spune o vecină.

O altă femeie spune că: ”Ne-am speriat, dar l-au găsit viu. El are probleme cu alcoolul. O fi luat pensia săptămâna trecută şi o fi băut mai mult. Cât să reziste şi organismul ăla? Bea mult, de asta l-a lăsat şi femeia. Bine că nu a murit. Acum la spital să vedem cât îl ţine”, spune aceasta.

Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung cu un echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor medical calificat,  au intervenit pentru deblocarea uşii apartamentului situat la etajul 1. S-a pătruns în locuinţă cu ajutorul accesoriilor din dotarea pompierilor, în interior fiind găsit proprietarul, de 60 de ani, cu stare de rău. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital cu echipajul SMURD.

La faţa locului au fost prezenţi şi poliţiştii de la Biroul Ordine Publică, Poliţia Câmpulung.

About The Author

Related posts