10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

VIDEO. Au ,,driblat” 7 miliarde pentru un teren de fotbal care nu poate fi recepționat

Alte Știri

Au ,,driblat” 7 miliarde pentru un teren de fotbal care nu poate fi recepționat, 5 miliarde, bani de la bugetul local și restul din fonduri europene. În urmă cu 2 ani au început lucrările la construirea unui teren de sport în spatele școlii gimnaziale „Nae A. Ghica”. Constructorul a lucrat cu municitori din Nepal și din prin alte țări iar rezultate lasă de dorit.

Vineri, 28 ianuarie, membrii comisiei împreună cu constructorul s-au întâlnit pentru a recepționa lucrarea și a ieșit un întreg scandal. S-a mers și pe teren iar imaginile sunt cele mai relevante. În prezent terenul de fotbal este pericol public, cablurile sunt atârnate și nu oferă nicio protecție. Gazonul sintetic s-a umflat și este deplasat prin anumite locuri. Terenul nu este nivelat, pământul este la vedere, fiind chiar accidentat prin anumite locuri.

Va urma o altă întâlnire săptămâna viitoare existând riscul ca banii veniți din fonduri europene alocate prin intermediul AFIR să fie pierduți.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie