VIDEO: Bătaie de joc pe DN 73 C! Iată cum se asfaltează…

VIDEO: Bătaie de joc pe DN 73 C! Iată cum se asfaltează…

VIDEO: Bătaie de joc pe DN 73 C! Iată cum se asfaltează…

Drumul Naţional 73 C, Câmpulung – Curtea de Argeş, a fost şi tinde să-şi păstreze numele de cel mai prost drum naţional din Argeş. Pe acest drum nu s-a mai acţionat în ceea ce priveşte refacerea covorului asfaltic de zeci de ani, doar au fost plombate unele gropi. Anul 2019, s-a dovedit a fi unul benefic pentru acest drum, însă până într-un punct, pentru că pe acest tronson, pare că şefii de la CNAIR nu trec, astfel că muncitorii, sau celebri DOREI, fac ce-i taie capul, iar drumul e la fel de… praf!

După ce sătenii din Berevoeşti, sătui de promisiunile neonorate ale autorităţilor, s-au apucat să plombeze gropile din DN 73 C, Câmpulung – Curtea de Argeş, şi după ce directorul regional din Argeş a fost ameninţat cu demiterea din funcţie, de conducerea CNAIR, dacă nu se va implica mult mai mult în vederea remedierii problemelor de pe drumul ce leagă cele două foste capitale ale Ţării Româneşti, s-a întâmplat minunea, la sfârşitul lunii martie, angajaţii din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti au demarat lucrări de reparaţii ale drumului.

Lucrările au fost doar carpeli, iar ca să fie atins apogeul nesimţirii şi al dezinteresului angajaţilor societăţii care efectuează aceste cârpeni, iată cum se “fură startul”, sau cum termină lucrarea înainte de termen…. Asfaltul consumat, timpul de execuţie optim, cheltuieli minime, însă adevărul… e dureros!

DOREII au făcut treabă bună, au aruncat asfaltul pe deal. Gropile sunt la locul lor, rânjesc la anvelope ca şi până acum, fac pene şi distrug jante, dar totul e cum trebuie…

De bătaia de joc a constructorilor avem parte de 30 de ani încoace, iar acolo unde se realizează într-adevăr o lucrare cu cap, sunt ăia invidioşi sau ăia cu angajaţi ca DOREII noştri, care contestă şi bagă beţe prin gard, asta probabil şi pentru că le permite zona politică sau administrativă unde-şi fac veacul şi afacerile bolnave astfel de specimene…

About The Author

Related posts