VIDEO: Bătrânul ARO, mașina exportată în peste 110 țări, la Raliul României Unite 100

VIDEO: Bătrânul ARO, mașina exportată în peste 110 țări, la Raliul României Unite 100

Bătrânul ARO, mașina exportată în peste 110 țări, la Raliul României Unite 100! Pentru a sărbători Centenarul Marii Uniri, Federaţia Română de Automobilism Sportiv a lansat evenimentul „Raliul România – 100”.

O delegaţie de 12 musceleni a plecat în marşul Centenarului, în frunte cu fostul pilot auto şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Automobilism, Cătălin Nicolaescu.

Tibi Popescu a avut o ocazie unică în viață să participe în calitate de pilot cu Aro 244 la Raliul României Unite 100, ce a avut ca finish Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia.

,,Nu pot să exprim în cuvinte ce sentimente și trăiri am avut pe tot traseul și mai ales la Alba Iulia, dacă aveti ocazia vizitați-o, nu o să vă pară rău.
Îi multumesc din suflet Tomiță Lazăr și S.C Pentarom Srl pentru sprijinul oferit, lui Catalin Nicolaescu și lui Iulian Nicolaescu, colegilor din Sibiu si a celor din celor din Alba pentru primire, oameni pe care îi cunoșteam de 5 minute, se comportau cu mine de parcă ne cunoșteam de o viața, lui Doar Aro pentru că a readus pe șosele zimbrul verde, Emil Hagi pentru că m-am molipsit de la dansul cu patriotism și pasiune pentru Aro. 

Mulți dintre noi blamăm țara asta și o împroșcăm cu noroi, cred că ar prinde bine fiecărui român să viziteze locurile încărcate de istorie, să vadă peisajele extraordinare și să ia câte o doză de patriotism măcar o dată pe an, de azi înainte eu așa o sa fac!”, a scris Tibi Popescu pe pagina sa de socializare.

 

About The Author

Related posts