Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

VIDEO: Câmpulungenii au circulat în coloană pe străzi inundate!
VIDEO: Câmpulungenii au circulat în coloană pe străzi inundate!

VIDEO: Câmpulungenii au circulat în coloană pe străzi inundate!

Mai bine de două ore, câmpulungenii au circulat în coloană pe străzi inundate! Asta pentru că o ploaie torențială a transformat străzile din orașul de la poalele Mateiașului, în Mica Veneție.

Cantitățile de precipitații au depășit 50 de litri pe metru pătrat iar canalizările nu au mai făcut față. De obicei cea mai afectată era strada Ion Mihalache, dar ploaia de astăzi, a dovedit faptul că șoseaua națională sau cea de centură a orașului a fost toată transformată într-un lac la fel și strada Negru Vodă și multe altele din Câmpulung.

La unele semafoare, apa acumulată sub forma unui lac a depășit roata unei mașini.

Pe filmare se poate vedea cum soferii merg în coloană pe șoselele inundate.

Șoferii au circulat cu prudență deoarece le-a fost frică că apa poate să le afecteze funcționarea mașinii. Din fericire pompierii nu au fost solicitați să intervină.

Reamintim faptul că Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o nouă avertizare cod galben pentru zona de munte a Argeșului și mai multe localități din județ, cum ar fi  Câmpulung, Corbeni, Lerești, Corbi, Stoenești, Valea Mare Pravăț, Poienarii de Muscel, Godeni, Berevoești, Arefu, Cetățeni, Bughea de Jos, Dragoslavele, Bughea de Sus, Brăduleț, Sălătrucu, Mioarele, Nucșoara, Albeștii de Muscel.

 

About The Author

Related posts