6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

VIDEO. Ce spun oamenii din Rociu, după ce l-au văzut la TV, pe deputat în ipostaze scandaloase

Alte Știri

Ce spun oamenii din Rociu, după ce l-au văzut la TV pe deputat în ipostaze scandaloase. După apariția în spațiul public a imaginilor care îl înfățișează pe deputatul Aurel Bălășoiu în ipostaze scandaloase în compania unor bărbați, unul dintre ei minor, toată lumea din localitatea de unde provine a rămas consternată.

Duminică, la amiază, la ieșirea de la biserică, oamenii comentau pe baza acestui subiect fără a le veni să creadă. Vă prezentăm și prima reacție a primarului după apariția imaginilor.

Anul 2022, România, județul Argeș, localitatea Rociu, satul Șerbănești. Lumea comentează la ieșirea de la biserică despre imaginile văzute de o țară întreaga cu fostul primar al localității, actual deputat, care stă pe o canapea lângă un tânăr dezbrăcat. Nu le vine să creadă pentru că îl știau pe bărbat cu frica lui Dumnezeu.

Soacra deputatului, mama soției acestuia, își ridică cu greu ochii din pământ și, la fel, nu vrea să creadă ce aude.

Și preotul din sat spune că e un lucru necurat, dar că în situația în care lucrurile stau chiar așa, singura cale de rezolvare este iertarea.

Cea mai importantă declarație în acest moment rămâne însă a protagonistului, deputatul Aurel Bălășoiu. Spune că nu este el în fotografii, că lasă ancheta să se deruleze și că nu va demisiona din parlament.

Deputatul mai spune că va încerca să afle cine a făcut fotografiile și că, în cazul în care va fi chemat, va merge la audieri.

Ultimele Știri

Ca în filme. Poliţiştii au tras 23 de focuri de armă pentru a opri un şofer băut

Un bărbat de 51 de ani din comuna suceveană Şcheia, care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fost...

Alte știri din aceeași categorie