web analytics
Breaking News

VIDEO: Colegiul lui Carol I vizitat în premieră de un pui de urs!

VIDEO: Colegiul lui Carol I vizitat în premieră de un pui de urs!

Colegiul lui Carol I vizitat în premieră de un pui de urs! Probabil că este singura instituție de învățământ din țară complet dotată cu tehnică modernă de studiu. La această școală elevii ascultă în căști lecția, folosesc computerul în loc de caiet iar creta și buretele au dispărut cu desăvârșire, dacă este să facem haz de necaz. Norocul elevilor și profesorilor de aici a fost că sunt în vacanță.

La primele ore ale dimineții, adică la 08:24, puiul de urs și-a făcut apariția prin merii din spatele școlii de aplicație și a coborât prin spațiul verde spre stadionul municipal.

Plimbarea patrupedului periculos a durat câteva minute, timp în care pe același traseu la niciun minut au trecut 2 bărbați, apoi aceștia au fost urmați de o femeie. Puiul de urs s-a întors spre casa lui cel mai probabil în zona cimitirului de la Flămânda tot prin același loc.

Imaginile cu puiul de urs sunt uluitoare și totodată înfricoșătoare, pentru că orice persoană se poate întâlni față în față cu el și doamne ferește de ceva mult mai rău, pentru că nu mai există niciun fel de protecție în acest sens decât cea de SUS!

About The Author

Related posts