VIDEO: Demonstrație de alpinism – funicular în Grădina Publică Mersi

VIDEO: Demonstrație de alpinism – funicular în Grădina Publică Mersi

Demonstrație de alpinism – funicular în Grădina Publică Mersi. Pe ninsoare și frig, anul acesta 1 Decembrie a scos foarte mulți câmpulungeni din case. Nu au fost alte evenimente organizate ca în anii precedenți dar probabil simțiul patriotic profund instalat temporar sau definitiv i-a determinat pe aceștia să ia parte la toate activitățile desfășurate de Garnizoana Câmpulung în colaborare cu adiministrația publică locală.

Atracția copiilor și elevilor a fost în parc unde au avut loc tot felul de activități care au constat în prezentarea de armanent tehnică şi echipament cu care militarii îşi desfăşoară instruirea zilnică şi au menirea de a contribui la promovarea valorilor Armatei României, la satisfacerea curiozităţii tinerei generaţii şi la posibila orientare profesională a elevilor din anii terminali spre o carieră militară.

Acesta li s-au alăturat instituțiile de apărare, ordine publică și siguranță națională din municipiul Câmpulung. Toți cei prezenți au avut parte și de un spectacol oferit de Fanfara Consiliului Județean Argeș.

 

Toți cei care au ales să petreacă un 1 Decembrie pe plan local nu au avut motive să regrete deoarece organizatorii le-au montat în parc un ecran imens pentru a putea vedea în timp real ce se întâmplă de ziua națională a României și prin țară.

About The Author

Related posts