VIDEO: Doi în arest şi doi sub control judiciar!

VIDEO: Doi în arest şi doi sub control judiciar!

VIDEO: Doi în arest şi doi sub control judiciar!

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT  – S.T. Pitești şi mascaţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş, au descins joi dimineaţa în 9 locaţii, unde au efectuat percheziţii domiciliare la opt persoane bănuite de infracţiuni de trafic de minori şi trafic de droguri de mare risc. Acțiunea din Câmpulung a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

După mai multe ore în care poliţiştii au căutat probe şi au ridicat telefoane, sume importante de bani şi resturi vegetale ce par a fi de cannabis, 33 persoane, printre care și martori, au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Descinderile de joi au avut drept țintă o grupare care se ocupa cu distribuirea de substanțe psihoactive si nu in ultimul rând cu racolarea de minore in vederea practicării prostituției. Din cercetări, polițiștii au stabilit că, din 2018, până în prezent, cei în cauză ar fi determinat 2 minore să practice prostituția.

Conform oamenilor legii, cei care le-au racolat pe cele două minore, le-ar fi oferit diferite tipuri și cantități de droguri, atât în schimbul unor sume de bani, cât și în schimbul oferirii de servicii sexuale. De asemenea, polițiștii au stabilit că persoanele vizate ar fi comercializat droguri și altor persoane din municipiul Câmpulung.

După mai multe ore de audieri ale suspecţilor şi ale martorilor, pe numele a trei persoane a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, este vorba despre Ţ. Daniela Cristina, C. Mihai Ionuţ şi Ş Gabriel, iar M. Viorel a fost plasat sub control judiciar.

Vineri cei trei au fost conduşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Tribunalului Argeş au dispus ca  Ţ. Daniela Cristina şi C. Mihai Ionuţ să petreacă următoarele 30 de zile în arrest preventive, iar Ş. Gabriel a fost plasat sub control judiciar.

About The Author

Related posts