10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

VIDEO. Festival pe vreme rea. Zeci de mii de oameni s-au distrat la maximum

Alte Știri

Festival pe vreme rea. Zeci de mii de oameni s-au distrat la maximum. Noaptea trecută s-a încheiat la Mioveni singurul festival de anvergură din județul Arges. Aflat la prima ediție, festivalul ANALOG a avut o audiență, în cele trei seri, de zeci de mii de oameni, care au ascultat muzica la maxim 15 grade Celsius.

Prin acest festival judetul Argeș intră în circuitul locurilor din România unde se organizează spectacole de anvergură. Festivalul Analog se află la prima ediție și organizatorii, în principal Centrul Cultural Mioveni alături de primărie, au spus că tocmai lipsa unor astfel de evenimente în județ i-au determinat să îl organizeze. Iar dorința de a participa la astfel de evenimente s-a văzut ca a fost mare.

Singurul element potrivnic a fost vremea, de aceea multă lume a crezut că va fi imposibilă desfășurarea festivalului; a fost frig, a plouat, dar cu toate astea lumea s-a distrat.

18 din cele mai cunoscute trupe au făcut spectacol; capete de afiș, pe zile, BUG Mafia, Zdob și Zdub, The Motans si Irina Rimes. Prin acest festival judetul Argeș intră în circuitul locurilor din România unde se organizează spectacole de anvergură.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie