22.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 septembrie, 2022

Video. Festivalul Țuicii cu o paradă în premieră

Alte Știri

Festivalul Țuicii cu o paradă în premieră. Festivalul Țuicii din cadrul comunei Coșești este un eveniment ce are loc în fiecare an, într-un cadru natural, de data aceasta petrecându-se pe meleagurile pitorești ale Văii Păcurarului, loc pe care vă invităm cu drag să-l vizitați și dumneavoastră.

Astăzi, am avut plăcerea să particip la acest festival unde am descoperit cu mândrie, oameni calzi și buni care sunt oricând dispuși și deschiși să împărtășească un gând sau o vorbă bună cu tine!

👏Felicitări Primăriei și Consiliului Local Coșești pentru faptul că susțin în continuare această campanie de recunoaștere a țuicii drept băutură tradițională românească!

„Ca o noutate, pentru acest an, după pauza creată de pandemie, am venit cu o paradă ecvestră. De la primărie au plecat într-o paradă, unii dintre cei mai frumoși cai deținuți de locuitorii din Coșești.

Este vorba de 10 exemplare deosebite, de trăsuri, de călăreți și participanți îmbrăcați în portul popular din zonă.

Parada a pornit de la primărie, prin comună, apoi a ajuns pe Valea Păcurarului unde călăreții au făcut spectacol. Am dorit să vin cu un element de noutate, asta pentru consătenii mei, dar și pentru persoanele care au venit să petreacă împreună cu noi”, a precizat primarul comunei Coșești, Nicolae Pană.

 

Ultimele Știri

OPINIE APOLITICĂ. La 2 ani de mandat rămân la aceași părere: ZERO realizări Lasconi!!!

OPINIE APOLITICĂ. La 2 ani de mandat rămân la aceași părere: ZERO realizări Lasconi!!! Câmpulungeanca Geanina Bebeșelea a postat...

Alte știri din aceeași categorie