VIDEO: Frânturi din mare au fost aduse la Câmpulung!

VIDEO: Frânturi din mare au fost aduse la Câmpulung!

Frânturi din mare au fost aduse la Câmpulung! Şaisprezece pictori şi-au expus lucrările în centrul orașului de la poalele Mateiașului.

„Acorduri cromatice” a fost tema sub care s-a desfăşurat vernisajul expoziţiei, realizat de pictorii musceleni din Cenaclul de Arte Plastice „I.D. Negulici” şi cei din cadrul A.L.Z.I.A.R. în tabăra ce s-a desfăşurat la începutul lunii septembrie pe litoralul românesc şi la Balcic.

Un strop din spiritul mării a fost adus la Câmpulung prin lucrările expuse în spațiul comercial din centrul orașului. La vernisaj au participat atât autorii lucrărilor cât și iubitori de artă din Câmpulung.

La vernisaj au fost scoase în evidență modalitățile de lucru și talentul fiecărui pictor prezent în expoziție. Pictorii participanți în tabăra de la malul mării au reușit să surprindă aspecte inedite pe care ochiul nu le poate percepe, a mai spus profesorul Gheorghe Paulian. Din partea Cenaclului de Arte Plastice „I.D. Negulici” au fost prezenți 12 pictori cărora li s-au alăturat alți 4 din țară membrii ai A.L.Z.I.A.R.

About The Author

Related posts