VIDEO: Hai să nu mai semnăm ordinul de moarte, animalelor sălbatice!

VIDEO: Hai să nu mai semnăm ordinul de moarte, animalelor sălbatice!

VIDEO: Hai să nu mai semnăm ordinul de moarte animalelor sălbatice!

Urşii s-au întors pe Transfăgărăşan! Chiar dacă au fost relocaţi, urşii se întorc acolo unde găsesc mâncare! Acest lucru s-a întâmplat pe Transfăgărăşan , acolo unde o ursoaică cu doi pui şi-a făcut apariţia ieri în parcarea hotelului Posada.

Ursoaica este cea care a apărut la Cetatea Poienari, motiv pentru care femela a fost relocată. Acum, a apărut cu doi pui. Femela căuta mâncare, iar zona a fost undeva pe Transfăgărăşan. Turiştii au dat buluc să-şi facă fotografii cu urşii, însă realitatea este alta.

Atâta timp cât oamenii nu se feresc şi nu se lasă de sportul naţional selfie şi hrănitul animalelor sălbatice, problemele nu vor dispărea. Mai mult, unul dintre turişti a subliniat: „Toţi se apropie. Ursoaica poate să atace, poate omorâ un om. Apoi ministrul va da un ordin şi ursoaica va fi vânată! A cui e vina? Ea caută mâncare, noi suntem mai sus de un animal, nu ne putem expune aşa. Trebuie să respectăm natura şi animalele sălbatice. Pe Transfăgărăşan suntem în munte, în habitatul lor, ce pretenţii avem? Hai să nu mai atragem animalele sălbatice cu mâncare şi să nu le mai semnăm ordinul de moarte pentru că noi vrem o fotografie mişto pentru Facebook!”, a spus bărbatul.

About The Author

Related posts