Împreună pentru Alex, sala a fost arhiplină!

Împreună pentru Alex, sala a fost arhiplină!

Spectacol caritabil – Împreună pentru Alex, organizat la Câmpulung. Ca niciodată sala a fost arhiplină iar oamenii cu suflet au făcut donaţii.
Primăria Câmpulung i-a oferit familiei lui Alex, suma de 2500 lei, fiind cea mai mare sumă oferită în scop caritabil până acum. La fel şi CAR Învăţământ Câmpulung a venit în sprijinul lui Alex cu o sumă importantă de bani. Tinerii care l-au cunoscut au confecţionat tot felul de obiecte, pe care le-au scos la vânzare ca banii strânşi să ajungă pentru tratamentul lui Alex.

Karina Vasilescu

Alexandru Lucian Diaconu, elev în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional Pedagogic ,,Carol I” a fost diagnosticat cu o boală grea numită leucemie şi trebuie să urmeze un tratament până la sfârşitul anului, pentru a scăpa de operaţia chirurgicală.

La spectacolul caritabil au fost invitaţi Gaşca Bambilici, Andra Oproiu, Ioana Mateescu şi Karina Vasilescu, elevii Ginei Pavel. Au mai fost prezenţi concurenţii la X Factor, Alexia Popescu şi Ştefan Badea, dar şi tineri talentaţi din Piteşti care au dansat şi cântat.

Puteţi dona pentru Alexandru Lucian Diaconu în contul: RO03BRDE030SV83707890300

 

About The Author

Related posts