VIDEO: Investiţii de aproape 65 de miliarde în localitatea Mihăeşti

VIDEO: Investiţii de aproape 65 de miliarde în localitatea Mihăeşti

Un primar din Muscel are motive de laudă, datorită sumelor colosale pe care le investeşte. Cu bani de la bugetul naţional sau local, comuna pe care o păstoreşte în scurt timp ajunge de talie europeană.

Putem vorbi de investiţii de aproape 65 de miliarde în localitatea Mihăeşti. Anunţul a fost făcut de primarul Gheorghe Matei, redactorilor Ziarului din Muscel. Cea mai mare realizare este legată de reţeaua de canalizare pe o suprafaţă de 7 km, costurile ridicându-se la suma de 51 de miliarde lei.

Se va turna covor asfaltic în satul Drăghici pe o suprafaţă de 2,06 km, în zona Lunguri, valoarea investiţiei fiind de 13 miliarde lei. Şcolile nu au fost nici ele uitate la capitolul investiţii. Se va împrejmui terenul de fotbal de la şcoala din Drăghici, costurile fiind de 17.000 lei, se vor reabilita grupurile sanitare, se vor construi două anexe la Căminul Cultural din Drăghici, se va amenaja platforma betonată din satul Rudeni, valoarea investiţiei fiind de 30.000 lei.

Primarul Gheorghe Matei promite că aceste investiţii se vor finaliza până la sfârşitul anului, deoarece alte lucrări sunt prinse în planul de realizări pentru anul 2018.

About The Author

Related posts