VIDEO: La 68 de ani, violată şi bătută de un recidivist!

VIDEO: La 68 de ani, violată şi bătută de un recidivist!

VIDEO:La 68 de ani, violată şi bătută de un recidivist!

Pe 25 ianuarie, pentru Eugenia C. de 68 de ani din Câmpulung, a fost cea mai neagră zi. Bătrâna care locuieşte pe strada Locotenent Pop din Câmpulung, într-o căsuţa mică, a fost violată de Gheorghe Poşa de 63 de ani, recidivist.

Totul s-a etrecut, aşa după cum spune fratele victimei, pe data de 25 ianuarie între orele 17.00 şi 18.00, acela fiind intervalul când fratele victimei a fost plecat de acasă.

Când omul s-a întors, a găsit-o pe Eugenia bătută şi violată, iar aceasta a fost dusă de urgenţă la spitalul Câmpulung.

Bătrâna, pe lângă faptul că fusese violată, a fost şi bătută de Gheorghe Poşa, şi s-a ales şi cu 3 coaste rupte.

” Vineri pe la 17.30 s-a întâmplat. Eu eram plecat la magazin pe colţ. A fost bătută şi violată. A dus-o vecina la spital. El ne urmărea mereu. Atunci nu era beat, era creaz, dar a mai bătut cinci femei. El a mai venit aici în casă şi vroia să stea aici în casă. Acum doi ani a zis că vrea să stea la noi, am zis la poliţie, dar nu m-au crezut. Acum el urmărea pe aici pe la noi casele. Acea scopul ăsta. Ea nu a fost căsătorită. Noi suntem amărâţi. Am fost prigoniuţi de pe vremea lui Ceauşescu. Aici ne-am născut, şi am crescut la căminul de copii, am fost amărâţi”, spune fratele victimei Vladimir  Lucin.

Tot el a mai spus că a găsit în casă după incidentul de pe 25 o mănuşă şi căciula lui Gheorghe Poşa, dar că poliţiştii când le-ar fi spus că sunt ale lui Poşa nu ar fi crezut.

Gheorghe Poşa a fugit imediat după ce a comis fapta, în Germania. Poliţiştii au demarat cercetările, iar în urma unor investigaţii şi măsuri specifice, a fost identificat în Germania. Gheorghe Poşa a fost adus din Germania unde credea că se poate ascunde, la Poliţia Câmpulung. A fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Poşa a fost condus la instanţa din Câmpulung iar magistraţii musceleni l-au trimis pe bărbat în arest preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fost încarcerat în arestul IPJ Argeş.

 

About The Author

Related posts