VIDEO: Lansarea candidaţilor PSD pentru Parlamentul European a debutat la Câmpulung!
VIDEO: Lansarea candidaţilor PSD pentru Parlamentul European a debutat la Câmpulung!

VIDEO: Lansarea candidaţilor PSD pentru Parlamentul European a debutat la Câmpulung!

VIDEO: Lansarea candidaţilor PSD pentru Parlamentul European a debutat la Câmpulung!

Ministrul Rovana Plumb şi-a inceput campania electorală pentru europarlamentare, în Argeş, la Câmpulung. Sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor a devenit neîncăpătoare, iar pe scena alături de ministrul Rovana Plumb a urcat Gabriela Zoană, candidatul judeţului Argeş pentru Parlamentul European. Au mai urcat liderii social democraţilor din Argeş, senatori, deputaţi, primari din Argeş, preşedinţii de organizaţii din Muscel.

Lansarea candidaţilor a fost deschisă de preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca. Acesta a invitat pe scenă toţi preşedinţii de organizaţii din Muscel, şi a prezentat liderii care-i erau alături, vicepreşedintele PSD Argeş Dan Manu, secretar general al PSD, Ion Georgescu, primarul municipiului Câmpulung, Liviu Târoiu, deputatul Simona Bucura Oprescu, senatorul Gheorghe Marin, ministrul Rovana Plumb, dar şi alte personalităţi ale partidului.

Senatorul Valeca a avut un discurs care a debutat prin a le mulţumi celor prezenţi pentru activitatea lor şi pentru faptul că au venit în număr destul de mare la întâlnirea de astăzi.

„Am considerat ca este bine să avem pe zonă o întâlnire cu doamna europarlamentar Rovana Plumb, care deschide lista PSD, şi care sunt sigur ca va dovedi că ceea ce am făcut până acum va face şi în continuare, adică să fie un membru loial partidului, un patriot pentru această ţară şi să ţină cu toţi oamenii din România, indiferent că ne vor vota sau nu. Eu sunt convins ca datorită prezenţei salevoturile pentru PSD la nivel naţional vor creşte. Trebuie să ducem aceste mesaje de astăzi la toţi oamenii din judeţul nostru, să vorbim cu ei, pentru ca oamenii sunt foarte contaminaţi, că nu găsesc alt termen, de diverse mesaje negative, dar conform unui sondaj făcut se o instituţie importantă, a scos în faţă faptul că 68% din români sunt mulţumiţi de pensii şi salarii, 70% de nivelul de trai, dar trebuie să alăturăm aceste lucruri deosebite de programul pe care partidul nostru l-a prezentat în campanie, program electoral care s-a transformat în program de guvernare. Pentru Parlamentul European o avem pe prima pozitie pe doamna  vicepremier Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene , europarlamentar, un om care a realizat foarte multe pentru Romania. De asemenea, o avem pe Gabriela Zoană care a arătat că poate să ne repezinte cu demnitate la Bruxelles. Nu uitaţi, votati pozitia 1 pe buletinul de vot!”, a precizat Valeca.

Gheorghe Marin, senator PSD a luat cuvântul şi a menţionat: ”Guvernul PSD a adus mai multi bani în buzunarele tuturor românilor. Cetăţenii îi aleg pe cei care fac, nu pe cei care nu fac! Şi noi întotdeuna am avut multe realizări iar oamenii au văzut şi văd acest lucru!”, a spus acesta.

Apoi a fost invitată să ia cuvântul Simona Bucura Oprescu, desputat PSD. Avându-le alături pe Rovana Plumb şi pe Gabriela Zoană, deputatul a subliniat: ”Fiecare dintre cele două doamne pe care le vedem aici, reprezintă o parte din noi, o parte din PSD-un adevărat care cumva au mai mult de 20 de ani în acest partid, care cumva, împreuna am purtat bătălii pe care de fiecare dată le-am câştigat, aşa cum vom câştiga şi această bătălie. PSD are pe listă pe dna Rovana Plumb, un ministru performant şi o pesedistă adevarată. Avem pe listă o argşeancă de care suntem mândri şi care trebuie să ajungă în Parlamentul European, Gabriela Zoană.”, a precizat deputatul Simona Bucura Oprescu.

Dan Manu, vicepreşedinte PSD Argeş: „Suntem cei mai buni şi am dovedit de foarte mult timp acest lucru. Ştim să ne organizăm, ştim să muncim şi avem multe realizări. Vom câştiga alegerile europarlamentare pentru că avem pe lista pe doamna Rovana Plumb, un ministru şi un profesionist cum nineni nu are. Un om şi un patriot care ne reprezintăa în Uniunea Europeană cu mândrie. Pentru că Gabi Zoană ştie foarte bine sa ne reprezinte, şi a demonstrat în ultimele luni acest lucru! De ce votăm PSD pe 26 mai? Pentru că dorim să  eliminam dublului standard din UE. Si noi am demonstrat ca putem sa facem acest lucru. Cei voi face pe 26 mai? Voi merge la vot şi voi vota PSD, pentru că PSD este partidul nostru, al celor mulîi, al patrioţilor. De aceea suntem şi cel mai mare partid din ţară! Dar, voi refuza celălalt buletin de vot pentru că nu pot sa votez împotriva intereselor ţării mele şi împotriva partidului meu!” a spus Dan Manu.

Ion Georgescu, secretar general PSD Argeş:” Fac apel la toţi primarii PSD, la toţi preşedinţii de organizaţii, la tot activul PSD, la simpatizanţi, sa ne mobilizăm! Să câştigăm! Fac apel pentru că putem să câştigăm aceste alegeri cu mai mult de 60%”.

A luat apoi cuvântul eurodeputatul Gabriela Zoană : ”Suntem acasă, suntem argeşeni, 100% pesedişti, sângele roşu ne curge prin vene şi vom vota PSD! Dragii mei aţi văzut cât de important este pentru noi să avem un reprezentant argeşean în Parlamentul European, 70% dei legislaţia naţională este de fapt legislaţie europeană, deci, mai devreme sau mai târziu, munca mea şi a colegilor din pesedişti din Parlamentul European se vede aici acasă! Fondurile pentru agricultură au fost mărite cu un procent de 22 %. Eu, ca europarlamentar, m-am focusat pe agricultură si pe fondurile de coeziune. Ce pot să transmit este că în urma acestor demersuri, România va avea mai multi bani europeni”, a precizat Gabriela Zoană.

Ministrul Rovana Plumb a deschis discursul cu mulţumiri pentru prezenţa membriloe la această lansare de candidaţi: „ Noi împreună construim România! Am demonstrat în aceşti doi ani de guvernare că putem să aducem bunăstare în România. Am demonstrat că putem să dezvoltam România. Am crescut, în medie, cu 30% salariile. Am crescut salariul minim pe economie.  Am crescut pensiile, pentru că PSD i-a respectat întotdeauna pe cei care au muncit o viaţă întreagă. Prin programul guvernamental  PNDL au fost construire şcoli, dispensare, a fost dezvoltată infrastructura de apă şi canalizare, un program sustinut si realizat de Liviu Dragnea. Ne dorim ca salariile romanilor sa fie la nivelul UE. Ştim să negociem, România merită mai multe fonduri europene. Dar nu îi vom mai tolera pe cei care votează împotriva României, aşa cum fac cei din PNL. NoI cei din PSD suntem români adevăraţi! Pentru ţara noastră muncim! Noi, PSD, suntem cei care reprezintă interesele fiecărui cetaţean român!, a subliniat vicepremierul Rovana Plumb.

 

About The Author

Related posts