Breaking News
VIDEO. MIOVENI: 1 Decembrie sărbătorit cu mare fast!
VIDEO. MIOVENI: 1 Decembrie sărbătorit cu mare fast!

VIDEO. MIOVENI: 1 Decembrie sărbătorit cu mare fast!

Ziua Națională a României a fost celebrată la Mioveni, pe platoul din Centrul Civic, printr-o ceremonie solemnă, în acordurile Fanfarei „Argeșul”.

Ceremonialul a debutat cu intonarea Imnului Naţional, după care preoții din Mioveni au oficiat o slujbă pentru eroii neamului. Oficialitățile județene și locale, precum și oaspeții din Republica Moldova prezenți la eveniment au ținut scurte alocuțiuni dedicate momentului Marii Uniri.

Manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie s-au încheiat tot pe acorduri de fanfară, cu depunerea de coroane din partea instituțiilor publice și a partidelor politice. La suita de activități organizate de Ziua Națională au participat parlamentari, conducerea administrativă a orașului, reprezentanții instituțiilor publice la nivel județean și local, conducerile Prefecturii și Consiliului Județean Argeș, precum și reprezentanții structurilor M.A.I. din județ și cei ai Penitenciarului Mioveni.

De asemenea, reprezentanții administrației locale Mioveni au depus coroane la Monumentele Eroilor din cartierele orașului. Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea tuturor măsurilor și normelor de siguranță sanitară impuse.

About The Author

Related posts