VIDEO: Motociclist reţinut de poliţiştii de la Rutieră!
VIDEO: Motociclist reţinut de poliţiştii de la Rutieră!

VIDEO: Motociclist reţinut de poliţiştii de la Rutieră!

Un bărbat de 30 de ani, din Pitești, care conducea o motocicletă, având dreptul de a conduce suspendat, nu a oprit la semnalul polițiștilor și a intrat în coliziune cu un echipaj de poliție care încerca să îl oprească.

După cercetări, bărbatul a fost reținut.

În cursul zilei de 23 mai a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Argeş efectuat semnal regulamentar de oprire unui motociclist care se deplasa pe DN 65, pe raza localităţii Albota, din direcţia Slatina spre Piteşti. Cel în cauză nu a oprit, continuându-şi deplasarea.

După aproximativ 10 minute, acesta a fost depistat de un echipaj al Biroului Rutier Piteşti pe raza comunei Bradu, pe strada Perilor.

Cel în cauză a încercat din nou să scape, însă a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie. Nici o persoană nu a fost ranita.

Conducătorul motocicletei, un bărbat de 30 de ani, din Piteşti, avea dreptul de a conduce suspendat, fiind cercetat în alt dosar penal pentru infracţiuni rutiere.

După administrarea probatoriului, în cursul serii, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 24 mai a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

About The Author

Related posts