web analytics
Breaking News

VIDEO: Muscelenii au luat cu asalt târgul de la Cetăţeni!

VIDEO: Muscelenii au luat cu asalt târgul de la Cetăţeni!

De la primele ore ale dimineţii, muscelenii au luat cu asalt târgul de la Cetăţeni organizat de  Izvorul Tămăduirii, la baza mânăstirii Cetăţuia Negru Vodă. An de an, de dimineaţa până târziu în noapte este în acest târg distracţie maximă.

Cei mai mulţi musceleni au urcat mai întâi coastele abrupte până la mânăstire pentru a asista la slujbă, apoi au luat apă sfinţită pentru acasă, locul având puteri miraculoase şi prin prisma faptului că aici a trăit Ioanichie de Muscel, un sfânt al zonei.

După ce au terminat cu cele bisericeşti, muscelenii s-au aşezat la mesele improvizate în jurul grătarelor pentru a se bucura de mici şi bere pentru că s-a terminat postul Paştelui şi este Săptămâna Luminată. 

Muzica de petrecere nu a lipsit din peisaj, nici tiribombelem gogoşile de pe marginea drumului, comercianţii ambulanţi cu diverse produse care sunt la mare căutare.

Poliţiştii au vegheat zona deoarece târgul s-a organizat în jurul caselor romilor şi orice scandal era posibil să se ivească de la prea mult soare sau băuturi alcoolice.

About The Author

Related posts