VIDEO: O fetiţă de doar 12 ani a adus pe lume un copil! Mămica minoră nu ştie să citească şi nici câţi ani are

VIDEO: O fetiţă de doar 12 ani a adus pe lume un copil!  Mămica minoră nu ştie să citească şi nici câţi ani are

Iancu Isabela Ionela are doar 12 ani. Fata este din Bălileşti. Isabela la doar 12 ani este un copil care a adus pe lume un copil. Chiar dacă pare ireal, acest lucru s-a întâmplat în seara zilei de vineri la ora 22.00 la Spitalul din Câmpulung. Isabela spune că este într-o relaţie cu un băiat din sat, Bloj Marian. Isabela, se trage dintr-o familie din Priboaia, acolo unde mama ei s-a căsătorit cu tatăl ei. Aici în sat l-a cunoscut pe Marian şi aşa s-a format un cuplu:„Sunt din satul Priboaia din Bălileşti. Eu sunt cu Marian de mai mult timp. Acum că avem o fetiţă, o să ne şi căsătorim. Facem botezul şi atunci facem şi nunta. Sunt foarte fericită că am fetiţa asta”, spune Isabela.
Copila pare pierdută, nu ştie ce implică un copil şi nici că la vârsta ei ar fi trebuit să urmeze o şcoală şi să îşi trăiască zilele frumoase ale copilăriei. Acum viaţa ei s-a schimbat cu siguranţă, şi la fel am putea spune şi despre tânărul tată, Bloj Marian, care are 21 de ani şi care ar fi trebuit să realizeze că ceea ce a făcut nu este tocmai legal şi nici ortodox. Acesta a intrat în atenţia autorităţilor.
„Cum să trăiască un băiat de 20 de ani cu o fetiţă de 10 sau 11 ani? E grav ce s-a întâmplat! Băiatul cu siguranţă va intra în atenţia autorităţilor, şi la fel şi ea. Şi mama fetei are un copil, de vreo 3 sau 4 luni”, spune o asistentă din spital.
Isabela nu a urmat cursurile vreunei şcoli, acum la 12 ani ea este mamă, dar ea nu ştie să citească, nu ştie cu certitudine când este născută, şi nici vârsta clară a celui cu care are bebeluşul.
Pe fir au intrat deja cei de la D.G.A.S.P.C. Argeş, dar şi poliţiştii musceleni. Cazul va fi cercetat.

About The Author

Related posts