Video: Omagiată de autoritățile locale la un secol de viață

Video: Omagiată de autoritățile locale la un secol de viață

Oprica Olteanu a fost omagiată de autoritățile locale din Schitu Golești la un secol de viață.

Sărbătoare mare la Schitu Golești, comună care şi-a trecut în registru, la sfârșitul lunii septembrie un nou cetăţean centenar! Fericita sărbătorită este Oprica Olteanu, care a atins, oficial, venerabila vârstă chiar pe 19.09. 2019.

Mamaia Oprica a văzut lumina zilei în 1919, a trecut prin focurile celui de-al Doilea Război Mondial, prin foamete, comunism şi colectivizare, dar, alături de soţul ei, trecut la cele veşnice, le-a înfruntat pe toate. Dumnezeu nu a vrut ca mamaia Oprica ajunsă acum centenară, să fie mama a cinci prunci dintre care au mai trăit 2 și 7 nepoți.

Acum nepoții și copiii o ajută pe femeie să nu îşi simtă vârsta venerabilă. Un strop în plus de bucurie i-au adus, joi, 19 septembrie, şi autorităţile locale. Primarul Vasile Tudorel Miriță a venit în vizită la mamaia Oprica cu o diplomă aniversară, un tort şi flori, pentru a o sărbători cum se cuvine. Emoționată Oprica Olteanu i-a primit pe toți cu bucurie. Le-a spus că atunci când a împlinit 98 de ani și-a propus să ajungă la 100 și și-a văzut visul cu ochii. Până acum 2 luni citea ziarul fără ochelari. Mamaia Oprica le-a spus celor prezenți că a muncit toată viața pentru a le face case la cei 5 copii și că avut o viață fericită alături de soțul ei.

About The Author

Related posts