VIDEO: Roboţii îi vor înlocui pe angajaţii de la Dacia, dacă nu termină cu grevele…

VIDEO: Roboţii îi vor înlocui pe angajaţii de la Dacia, dacă nu termină cu grevele…

După ce au stat la masa negocierilor cu autorităţile locale dar şi cu parlamentarii, în ședința din 27 octombrie, Consiliul Sindicatului Autoturisme Dacia a hotărât organizarea unui miting de amploare la Mioveni.
Astfel, marți, 7 noiembrie, angajații Dacia vor protesta pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, începând cu ora 12:30.

Se va protesta împotriva diminuării salariilor prin transferul taxelor și impozitelor de la angajator la angajat; pentru contractele colective de muncă la nivel de ramură; împotriva tergiversării demarării construcției autostrăzii Pitești – Sibiu și împotriva Guvernului.

La rândul său, primarul din Mioveni, Ion Georgescu trage un semnal de alarmă! Dacă angajaţii nu se vor opri din mitinguri vor fi înlocuiţi cu roboţii. Şeful administraţiei locale din Mioveni spune că roboţii nu au nevoie decât de ulei şi curent electric, nu necesită echipamente de protecţie, nu aduc pierderi în producţie.

Roboţii nu dau examen, nu fac mitinguri, nu cer de mâncare. Producţia nu a mai crescut la Mioveni, totul s-a mutat la Tangier, din cauza grevelor. Cifra de producţie a stagnat sau s-a micşorat în ultimii ani, mai spune primarul Georgescu.

About The Author

Related posts