VIDEO: Rucărenii s-au dat în «stambă» la Expopastoralis!

VIDEO: Rucărenii s-au dat în «stambă» la Expopastoralis!

Comuna Rucăr a găzduit sâmbătă şi duminică Expopastoralis 2017. Dacă în alţi ani incidentele i-au ocolit pe rucăreni, anul ăsta s-au dat în «stambă»!

Manifestările prilejuite de festivalul tradițional Expopastoralis 2017 nu au fost lipsite de incidente.

Jandarmii din cadrul Detasamentului 7 Câmpulung, au intervenit pentru aplanarea unei altercații izbucnite pe fondul consumului de alcool între mai multe persoane de sex masculin.

Jandarmii au luat practic pe sus doi bărbați după ce aceștia s-au opus încătușării. Procedura a fost necesară pentru a potoli un conflict spontan, izbucnit pe fondul unor probleme mai vechi între grupuri de rucăreni. Mai mulți petrecăreți s-au întâlnit la festivalul organizat pe stadionul din comună și, după câteva pahare în plus, și-au adus aminte că au niște conflicte, asa ca şi-au impărtit pumni și picioare.

Doua persoane au fost conduse forțat la Secția de Poliție Rucăr, iar alte două persoane s-au deplasat la Secția de Poliție, la solicitarea organelor de ordine.

În urma incidentului, jandarmii au aplicat celor implicați 8 sancțiuni contravenționale potrivit Legii nr. 61/1991 republicată, mai exact 7 amenzi în valoare de 4600 lei și un avertisment. De asemenea, lucrătorii Secției de Poliție Rucăr, împreună cu efectivele de jandarmi au întocmit documentele specifice de constatare față de cele 4 persoane implicate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

About The Author

Related posts