VIDEO: Se construiește în Câmpulung un hotel de patru stele cu complex balnear

VIDEO: Se construiește în Câmpulung un hotel de patru stele cu complex balnear

Se construiește în Câmpulung un hotel de patru stele cu complex balnear! Omul de afaceri Bogdan Gîlculescu este singurul care a cerut la primăria Câmpulung o eșalonare a datoriilor pentru a pune pe picioare o nouă afacere.

Pentru că primarul Liviu Țâroiu i-a acordat girul său i-a chemat pe consilierii locali de urgență pentru a și vota proiectul de hotărâre, pentru că nu mai era răgaz pentru unele documentații. Inițial aleșii locali au fost reticenți dar când au auzit despre ce este vorba au schimbat placa și chiar i-au urat succes omul de afaceri.

Firma pe care o conduce Bogdan Gîlculescu de 15 ani, cea care are datorii la bugetul local este specializată în turism ecumenic și istoric în regiunea Muscel, divertisment montan în munții Iezer, Piatra Craiului și Făgăraș iar patronul este un adevărat bucătar-șef și somelier într-un restaurant de 4 * – bucătărie locală și internaţional. Bogdan Gîlculescu mai este membru Chaine des Rotisseurs şi Ordo Equestris Vini Europae precum și membru al Asociaţiei Salvatorilor Montani.

Pe plan local, Bogdan Gîculescu și-a încercat norocul în cadrul unei pensiuni agroturistice, echitație pe Crețișoara și cavaler al vinului.

Cum toate au mers nu tot timpul pe profit, omul de afaceri a accesat fonduri europene ca pensiunea Casa Cristina să fie transformată într-un hotel de patru stele cu complex balnear, ca pe vremuri când orașul nostru concura în perioada interbelică cu Davos și Evian.

About The Author

Related posts