VIDEO: Târgul de Sfântul Dumitru s-a deschis!

VIDEO: Târgul de Sfântul Dumitru s-a deschis!

VIDEO: Târgul de Sfântul Dumitru s-a deschis!

S-a organizat un TÂRG DE SFÂNTUL DUMITRU! Pentru trei zile orașul îmbracă haine de sărbătoare.

În orașul de la poalele Mateiașului s-au mai organizat târguri de toamnă, dar anul acesta este primul de Sfântul Dumitru, fiind poate și cel mai important târg din nordul județului Argeș. Pentru că centrul orașului este în reabilitare, standurile vor fi amplasate pe Bulevardul Pardon.

Organizatorul evenimentului este PALMYRA EVENTS.

De astăzi, 26 octombrie, şi până duminică, 28 octombrie 2018, la Câmpulung va avea loc Târgul de Sfântul Dumitru.

Evenimentul se va derula pe Bulevardul „Pardon”, unde sunt amplasate terase şi standuri cu produse tradiţionale din diverse zone ale țării, dar şi din Muscel. În aceste trei zile, vă veţi putea răsfăţa papilele gustative cu bulz, sărmăluţe cu mămăliguţă, varză cu ciolan, pastramă la grătar, must, vin fiert, dulciuri de casă şi multe alte delicatese de sezon.

Târgul de Sfântul Dumitru de la Câmpulung este un prilej numai bun pentru câmpulungeni pentru a-şi alege fructele şi legumele care le vor umple cămara peste iarnă. La acest târg participă și producători din zona Muscel și din alte părți ale țării.

Vineri şi sâmbătă, 26 şi 27 octombrie, între orele 16.00 și 20.00, în foişorul din Grădina Publică „Mersi” vor fi spectacole de folclor. Alături de invitaţii speciali, Maria Ghinea şi Ilie Dură, în faţa muscelenilor vor cânta Alina Grigoroiu, Rodica Voicu, Simona Stoica, Crinuţa Dolbea, Iuliana Dumitru, Florin Ştefan Tatan şi Grupul Vocal „Plaiuri Muscelene”.

Distracția și voia bună va fi asigurată de artiști locali din Foișorul Grădinii Publice ,,Merci”.

Organizatorul evenimentului este PALMYRA EVENTS.

About The Author

Related posts