VIDEO: Un argeşean va petrece următoarele 24 de ore în arest! Aflaţi motivul…

VIDEO: Un argeşean va petrece următoarele 24 de ore în arest! Aflaţi motivul…

Cadrele Biroului Rutier Câmpulung au continuat activităţile de supraveghere a traficului rutier, atât pe DN 73, cât şi pe raza comunelor arondate Poliţiei Câmpulung.

Astfel, pe raza comunei Vlădesti, poliţiştii, au oprit pentru verificări au autoturism marca VW. Poliţiştii musceleni i-au solicitat bărbatului aflat la volan, documentele maşinii, dar şi permisul de conducere. Acesta a declarat că nu are asupra sa documentele, şi s-a identificat cu un alt nume.

După verificare, poliţiştii, au descoperit că bărbatul a dat datele de identificare ale unei alte persoane.

Andruţ Budrea de 28 de ani este din comuna Bălilesti. Acesta a plecat cu maşina, un autoturism marca VW cu numărul de înmatriculare AG 49 DWD, pe raza comunei Vlădeşti, judeţul Argeş. Aici a şi fost oprit de un echipaj al Biroului Rutier Poliţia Câmpulung. Cu această ocazie s-a constatat că Andruţ Budrea nu poseda permis de conducere.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţiştii de la Rutieră, s-a stabilit că Budrea se află şi sub control judiciar, având obligaţia de a nu conduce vehicule pe drumurile publice, într-un dosar instrumentat de Judecătoria Piteşti.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, acesta fiind cercetat pentru două infracţiuni, conducere fără permis şi fals în declaraţii, deoarece iniţial, când a fost oprit în trafic a dat datele de identificare a unei alte persoane şi în urma verificării poliţiştii musceleni au descoperit datele reale ale bărbatului de 28 de ani.

Având în vedere aceste aspecte s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a lui Andruţ Budrea. Bărbatul a fost prezentat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

About The Author

Related posts