web analytics
Breaking News
VIDEO: Valea Mare Pravăţ, comuna unde sunt asfaltate aproape toate drumurile

VIDEO: Valea Mare Pravăţ, comuna unde sunt asfaltate aproape toate drumurile

Investițiile din comuna musceleană Valea Mare Pravăţ se văd la tot pasul. În fiecare sat și chiar pe fiecare stradă. Valea Mare Pravăţ este una dintre puținele comune din România care a reușit să asflateze cu bani de la bugetul local aproape toate străzilor comunale.

Recent, strada Mal din satul Nămăieşti a fost asfaltată, era foarte tranzitată şi prezenta probleme ori de câte ori veneau ploile. Casele oamenilor erau inundate din cauza şanţurilor de pământ, iar drumul pietruit era plin de gropi. Valoarea investiţiei a fost de 4 miliarde de lei vechi, s-au făcut podeţe la fiecare intrare în gospodărie, rigole şi şanţuri. Familiile din zonă sunt mulţumite pentru că au parte de un drum european.

Urmează ca alt drum, cel de pe Calea Pietroasă să fie asfaltat, existând un proiect în acest sens, au declarat autorităţile locale.

Investiţiile nu se opresc aici, primarul Ion Boncoi şi viceprimarul Nicolae Ceauşescu mai au în plan să introducă o reţea de gaze în comuna Valea Mare Pravăţ, dar pentru acest proiect de anvergură este nevoie şi de sprijinul parlamentarilor argeşeni.

About The Author

Related posts