22.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 6 iulie, 2022

VIORICA DĂNCILĂ: #NOI, #oamenii, doar #împreună putem, dacă și vrem, să susținem și să promovăm PACEA

Alte Știri
VIORICA DĂNCILĂ: #NOI, #oamenii, doar #împreună putem, dacă și vrem, să susținem și să promovăm PACEA.
“Mă întreb, împreună cu atâția oameni profund îngrijorați, dacă, într-adevăr, căutăm pacea; dacă există voința de a evita o continuă escaladare militară și verbală; dacă facem tot posibilul pentru ca armele să tacă”.
Cuvintele spuse de Papa Francisc îmi întăresc și mai mult convingerea că #pacea ar trebui să înceapă cu fiecare dintre #NOI.
Și nici măcar nu este greu. Atunci când simțim pace în suflet, liniște, calmul nostru se răsfrânge în mod generos și asupra celorlalți. Și cred că toți am experimentat măcar o dată sentimentul de liniște, de pace. Pentru că pacea este un limbaj universal, care poate fi trăit de toată lumea. Și pentru că #NOI, #oamenii, doar #împreună putem, dacă și vrem, să susținem și să promovăm PACEA.
Trebuie doar să înlocuim modul de gândire care permite o perpetuare a violenței de orice fel, inclusiv militară, cu protejarea și promovarea demnității umane. Nu doar verbal să protejăm oamenii de amenințări, ci să creăm sisteme sociale, politice și economice care pot sprijini și spori securitatea și implicit, bunăstarea semenilor noștri.
Partidul Națiune Oameni Împreună vrea o lume în care relațiile de simbioză dintre pace și demnitate să fie prețuite, iar NOI, #oamenii, #împreună să acționăm în acest sens. Să trăim într-o lume în care toți să conviețuim într-un mod pașnic, o lume în care sunt respectate, apreciate și împărtășite valorile tradiționale.
Suntem conștienți că pentru a ajunge acolo trebuie să alegem cooperarea în detrimentul conflictului, echitatea în schimbul lăcomiei și să susținem ca demnitatea umană și curajul să fie mai presus de orice.
#NOI susținem #Pacea!
Ultimele Știri

Mihai Pelmuș, cât și David Nedelcu au avut evoluții remarcabile, clasându-se pe podiumul clasamentului final, la clasa Piloți licențiați juniori

În acest week-end, la Șura Mare, Sibiu, în organizarea clubului sportiv  ACS Sibiu Motorsport s-a desfășurat cea de a...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie