VIP-uri din Argeş au mers la nunta anului!
VIP-uri din Argeş au mers la nunta anului!

VIP-uri din Argeş au mers la nunta anului!

VIP-uri din Argeş au mers la nunta anului! Patru nume sonore din din politica argeșeană au participat la nunta Olguței Vasilescu cu Claudiu Manda. Este vorba de deputatul Mircea Drăghici, președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, vicepreședintele CJ Argeș, Ion Mînzînă și directorul ADI Servsal, Gabriel Moiceanu.

Aceștia au participat în calitate de colegi de partid, dar și în calitate de prieteni vechi. Mai exact, Olguța Vasilescu și Gabriel Moiceanu au fost colegi în organizația națională a PRM, iar Mînzînă era deputat al PRM în acea perioadă.

Peste 500 de invitaţi s-au distrat sâmbătă seară la petrecerea de nuntă a fostului ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi a colegului său de partid, senatorul Claudiu Manda. Căsătoria a fost sărbătorită la Ișalnița, într-o sală de evenimente de lângă Craiova, oraşul natal al celor doi şi locul unde şi-au început cariera politică.

Pe lângă familie şi prieteni, cuplul a avut alături colegi de partid, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele PSD.

sursa – obiectivdearges.ro

About The Author

Related posts