VIVO! Pitești aduce două branduri noi în portofoliul de chiriași
VIVO! Pitești aduce două branduri noi în portofoliul de chiriași

VIVO! Pitești aduce două branduri noi în portofoliul de chiriași

La VIVO! Piteşti, luna decembrie aduce două nume noi în lista de branduri prezente în centrul comercial. Din această lună, argeşenii pot cumpăra jucăriile preferate ale copiilor din magazinul Noriel și în pauza dintre sesiunile de shopping pot savura o gogoașă delicioasă la Donuterie.

Donuterie deschide miercuri, 6 decembrie 2017, ora 16:00, al 20-lea magazin al rețelei în Vivo! Pitești, zona food court.
Pentru deschiderea din 6 decembrie, Donuterie a pregătit vizitatorilor săi o surpriză – între orele 16:00-18:00 clienții vor primi un donut surpriză din partea casei.

Donuterie este o afacere dulce care şi-a deschis primul magazin, pe 28 martie 2014, în Târgu Mureş. După luni de zile în care s-au testat diferite rețete de gogoși, a reușit să găsească amestecul perfect de ingredient pentru donuts pufoase și cremoase.

În iunie 2015, Donuterie a deschis primul magazin din Cluj-Napoca unde a fost copleşită de entuziasmul cu care a fost primită. Anul 2015 s-a încheiat cu 3 magazine deschise în ClujNapoca şi anul 2017 se va încheia cu 20 de magazine deschise în toată țara.

Donuterie e un loc pentru prieteni şi nebuniile lor, e dulcele de lângă cafea, partea bună a unui început, mijloc şi final de zi, motiv de postare, Insta, snap şi selfie. Gogoșile de la Donuterie sunt ca tine: frumos crescute, dulci, cu diferite toppinguri și de diferite forme.

Alege care-ţi place şi fă-le o surpriză şi celor dragi. Sau nu!
Donuterie – be nuts, be donuts!

Noriel Megastore s-a deschis pe 1 decembrie
Noriel este liderul de piață în industria de jocuri și jucării din România. Se adresează atât copiilor, cât și părinților, care vor putea găsi peste 8.000 de produse pe care sigur le vor îndrăgi.
În magazinul Noriel Megastore din VIVO! Pitești puteți alege dintr-o varietate de produse: păpuși, accesorii pentru copii, figurine, produse pentru outdoor, pentru școală și grădiniță, accesorii pentru bebeluși și articole de îmbrăcăminte pentru copii cu vârsta de până la 14 ani.
Să achiziționezi produse de la Noriel înseamnă să devii copil din nou. Este distractiv. Zâmbește, bucură-te de cumpărături și joacă-te. Doar la Noriel.
Mai multe detalii despre cele două magazine pot fi găsite pe site-ul www.vivo-pitesti.com și pe www.facebook.com/VIVOPitesti.

About The Author

Related posts