VIVO! Pitești dă startul școlii cu promoții și un târg Back to School
VIVO! Pitești dă startul școlii cu promoții și un târg Back to School

VIVO! Pitești dă startul școlii cu promoții și un târg Back to School

VIVO! Pitești îi invită pe elevi și părinți să se pregătească pentru noul an școlar, având la dispoziție, într-un singur loc, toate lucrurile de care au nevoie.

Centrul comercial vine în întâmpinarea celor care nu și-au achiziționat încă rechizitele necesare pentru începerea școlii cu un târg Back to School unde pot găsi produse de papetărie, ghiozdane, uniforme, cărți, articole creative, dar și promoții și reduceri la noile colecții.

Târgul Back to School este organizat în perioada 8 – 10 septembrie la VIVO! Pitești. Vizitatorii au la dispoziție 3 zile cu reduceri, promoții speciale, oferte educaționale și articole creative pentru a alege cele mai cool accesorii pentru școală și cele mai bune oferte de afterschool și alternative inedite de petrecere a timpului liber prin cursuri interesante. În ultima zi a târgului – duminică, de la ora 16.00, copiii se pot bucura de un spectacol special de teatru de păpuși. Participanții la târg sunt împărțiți pe două categorii: rechizite școlare și activități extra curriculare.

Expozanții prezenți în cadrul acestui eveniment vor prezenta serviciile proprii și activitățile pe care cei mici le pot realiza în cadrul programelor, vor comercializa manuale, rechizite școlare, ghiozdane, etc. Printre expozanţii de la târg se numără Horus Center, Editura Diana, Centrul de limbi străine EuroGnosi, Centrul de limbi străine Lingua Internaţional, Centrul educativ francofon “Micul Prinţ” și AEDSA Language Services.

Magazinele din VIVO! Pitești au pregătit și ele oferte speciale pentru garderoba de toamnă! Părinții și elevii sunt invitați să profite de promoții și reduceri de până la 30% la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte din noile colecții, în cadrul campaniei “Back to School”. Mai multe detalii despre eveniment puteţi afla de pe site-ul VIVO! Piteşti, www.vivopitesti.com şi de pe pagina de Facebook a centrului comercial, www.facebook.com/VIVOPitesti.

About The Author

Related posts