VIVO Piteşti găzduieşte cel mai mare eveniment de recrutare din inginerie şi IT

VIVO Piteşti găzduieşte cel mai mare eveniment de recrutare din inginerie şi IT

Centrul comercial VIVO! Piteşti găzduieşte, în perioada 26 – 27 mai 2017, cel mai mare eveniment de recrutare dedicat inginerilor şi experţilor IT.

A treia ediţie a târgului de joburi pentru ingineri, experţi IT şi personal tehnic calificat, BESTEngineer, aduce la VIVO! Piteşti pe 26 – 27 mai, 20 de companii angajatoare şi peste 400 de joburi!

Pe lângă angajatorii renumiţi din judeţul Argeş prezenţi la eveniment, alţi angajatori din oraşe precum Bucureşti, Craiova sau Timişoara oferă pachete de relocare inginerilor şi IT-ştilor din zonă.

HELLA Technical Center intenţionează să recruteze la Piteşti pentru sediul din Craiova. Candidaţii vor beneficia de un pachet de relocare, care include prima de instalare, suport în căutarea de locuință, decontarea transportului pentru mutarea bunurilor și decontarea transportului pentru familie, dacă este cazul.

În urma angajărilor făcute anul trecut la BESTEngineer Piteşti, Endava România se întoarce la ediţia din 26-27 mai cu mai multe poziţii deschise în IT. Printre companiile care vor recruta la BESTEngineer Piteşti se numără firme renumite precum: CER- Kaercher Curtea de Argeş, Renault România, HELLA Technical Center Craiova, Draexlmaier, Faurecia, Leoni, Lear Corporation, Haulotte, Plastic Omnium, Rian & Partners, Endava, Nobel Automotive, ELJ Automotive, Mecaplast, Force Roma Interim, Trigo Group, precum şi alte companii.

Ia-ţi CV-ul şi vino să discuţi direct cu reprezentanţii companiilor angajatoare! Atât vineri – 26 mai, cât şi sâmbătă – 27 mai, targul va fi deschis vizitatorilor între orele 10.00 şi 18.00!

Mai multe detalii pe: www.vivo-pitesti.com, www.facebook.com/VIVOPitesti.

About The Author

Related posts