VLĂDEŞTI: Primarul demis, Cristian Dică Hristu a organizat ziua comunei!

VLĂDEŞTI: Primarul demis, Cristian Dică Hristu a organizat ziua comunei!

Nu s-a speriat nici de documentul care a ajuns în posesia sa, semnat de prefectul Emilian Dragnea prin care a fost demis, nici de blestemul din Coran!

Cristian Dică Hristu a organizat ziua comunei Vlădeşti ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat! Mai bine zis că i se aduce acuzația de conflict de interese după ce, în calitate de consilier local a aprobat o serie de contracte pe care primăria Vlădești le-a încheiat cu membrii familiei lui Hristu.

Cristian Dică Hristu a apărut pe scenă în calitate de organizator al zilei de comună, a primit invitaţii de la judeţ şi a stat alături de muzicieni până la miezul nopţii.

Nu vă şocaţi! Zilele lui Cristian Dică Hristu la primăria Vlădeşti sunt numărate, îşi permite să facă acest lucru pentru că aleşii locali din Vlădeşti nu au luat act de decizia prefectului, cel mai probabil se va întâmpla până la sfârşitul acestei luni, când va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Local. Aceştia vor fi nevoiţi să voteze pe viceprimar, sau pe un alt consilier local care să preia atribuţiile de primar ale lui Cristian Dică Hristu.

About The Author

Related posts