14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Xu Feihong – ambasadorul Republicii Populare Chineze în România a vizitat fabrica Argcoms din Curtea de Argeş!

Alte Știri

Pentru a doua oară în acest an, Excelența Sa, Domnul Xu Feihong – Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Populare Chineze în România a efectuat o vizită în județul Argeș cu ocazia vernisajului expoziţiilor „Money in China” şi „Beautiful China”, expoziţii găzduite de Muzeul Județean Argeș pe întreaga perioadă a verii. Delegația diplomatică din China a fost întâmpinată de președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, de viceprimarul Laurențiu Zidaru, de directorul Muzeului Județean Argeș, lector universitar dr. Cornel Popescu, directorii instituțiilor de cultură subordinate Consiliului Județean și nu în ultimul rand, de conducerea Asociației CHINARO – parteneri ai acestui eveniment.
După deschiderea oficială a celor două inedite expoziții, puse la dispoziţie de Ambasada Republicii Populare Chineze în România, programul delegației a continuat cu o vizită în municipiul Curtea de Argeș, la una dintre cele mai cunoscute fabrici din domeniul ceramicii populare si utilitare, artizanatului textil, prelucrarii sticlei pentru podoabe și ornamente şi anume Argcoms S.C.M, al cărui manager este Nichita Sandu. Punctual final al vizitei a fost Festivalul Medieval din Curtea de Argeș, organizat pe platoul din fața Bisericii Domnești, unde Ambasadorul chiar a mânuit armele folosite de cascadorii și artiștii care au oferit publicului spectacole de trunir și lupte.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie