Zăpada a rupt stâlpii de electricitate de înaltă tensiune!

Zăpada a rupt stâlpii de electricitate de înaltă tensiune!

Zăpada a rupt stâlpii de electricitate de înaltă tensiune! Echipele operative Distributie Oltenia se află în continuare în teren pentru remedierea tuturor deficiențelor apărute pe perioada codului galben, respectiv portocaliu.

Condițiile meteo deosebite au afectat județele Argeș, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea, manifestându-se prin ruperea unor stâlpi de suținere ai rețelei electrice, izolatoare și conductoare din rețeaua de medie, joasă și chiar înaltă tensiune. Acest lucru a mobilizat un număr de aproximativ 75 de echipe operative Distribuție Oltenia care, începând cu instaurarea codului galben în județele Gorj și Mehedinți, s-au aflat în permanență în teren pentru remedierea cât mai rapidă a deficiențelor apărute în alimentarea cu energie electrică.

Vă prezentăm starea rețelelor afectate de condiții meteo nefavorabile semnalate prin ninsori însemnate cantitativ și local viscolite, în județele Argeș, din data de 17.12.2018, ora 11:00:

  • Argeș: Curtea de Argeș, Băiculești, Șuici, Valea Danului, Arefu, Cerbureni, Mușătești, Nucșoara, Corbi, Cocu, Vedea, Lăpușani, Vâlcelele, Băiculești, Drăganu, Merișani, Cotmeana, Morărești și Corbeni – localitățile fiind afectate parțial;
  • Echipele operative Distributie Oltenia au fost suplimentate, în prezent, operatorul acționând alături de prestatori externi cu 175 de echipe la nivelul județelor Argeș, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea.

Precizăm că situația prezentată mai sus se află într-o permanentă mobilitate ca urmare a evoluției defavorabile a condițiilor meteo și a intervenției echipelor operative care continuă să lucreze la remedierea deranjamentelor semnalate.
Reprezentanții Distribuție Oltenia sunt în contact permanent cu autoritățile publice locale și judetene pentru coordonarea intervenției în teren.

Semnalarea tuturor defecțiunilor în rețeaua de distribuție a energiei electrice din aria de operativitate a Distribuție Oltenia se poate face apelând INFO Tel, la numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:

  • 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.

 

About The Author

Related posts