web analytics
Breaking News

Zilele Câmpulungului, sub egida Centenarului! Invitați speciali….

Zilele Câmpulungului, sub egida Centenarului! Invitați speciali….

Anul acesta Zilele municipiului Câmpulung vor fi organizate sub egida Centenarului. Asta pentru că autoritățile locale au decis să aprindă Flacăra Centenarului la monumentul eroilor din piața Jurământului chiar în ziua de Sfântul Ilie fiind un eveniment important pentru localitate așa cum s-a întâmplat și prin alte comune și orașe din județ, de la începutul anului până în prezent.

Anul acesta zilele orașului vor începe pe data de 14 iulie cu finalizare pe 22 iulie.

Zilele orașului se vor organiza tot ca până acum, chiar dacă a fost semnat contractul de reabilitare al zonei centrale cu constructorul care a câștigat licitația. Se pare că lucrările vor începe după ce se vor încheia zilele municipiului pentru că altfel toată distracția s-ar fi mutat pe stadionul municipal.

Anul acesta pe scena care se va amplasa în centrul orașului vor sui invitați surpriză, fii ai Câmpulungului cum ar fi Marcel Pavel. Va mai concerta Monica Anghel și Nicola dar și artiști locali.

Sâmbătă, 21 iulie în concert în piața primăriei vor fi Mira, Riff dar și Ștefan Bănică jr.

Duminică, 22 iulie va fi o seară dedicată muzicii populare și vor cânta la Câmpulung, Maria Dragomiroiu, Ciprian Roman, Marcela Fota, Cristina Turcu Preda, Ilie Dură, Cristina Drăgan Diaconescu, Gavriil Prunoiu și grupul vocal Doruri Muscelene, acompaniată de orchestra condusă de Cătălin Iancu.

 

 

 

About The Author

Related posts