Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

ZIUA ÎNVESTITURII. Aleșii locali ai Câmpulungului au depus jurământul. VIDEO
ZIUA ÎNVESTITURII. Aleșii locali ai Câmpulungului au depus jurământul. VIDEO

ZIUA ÎNVESTITURII. Aleșii locali ai Câmpulungului au depus jurământul. VIDEO

ZIUA ÎNVESTITURII. Aleșii locali ai Câmpulungului au depus jurământul. Zi emoționantă pentru cei 19 consilieri locali aleși în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie, dar și pentru primarul Elena Lăsconi, singurul primar femeie din istoria Câmpulungului.

La ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a fost prezent prefectul Emanuel Soare și subprefectul Corneliu Cîrstea. În discursul său de deschidere a ordinii de zi cu cele 2 puncte și anume depunerea jurământului celor 19 consilieri locali și depunerea jurământului primarului Câmpulungului, prefectul Emanuel Soare a declarat că se află într-un loc sfânt de unde se vor lua toate deciziile pentru oraș și locuitorii lui, iar ziua de astăzi deschide o nouă epocă.

La prezidiu au stat cei mai tineri consilieri locali, Andreea Ionescu și Daniel Marius Belu ambii cu vârste de 30 ani, fostul primar Liviu Țâroiu în vârstă de 67 ani, decanul de vârstă și primarul ales Elena Lăsconi.

Consilierii locali aleși al căror mandat a fost validat au depus jurământul în ordinea alfabetică în limba română: Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor orașului/municipiului Câmpulung/județului Argeș.

Așa să îmi ajute Dumnezeu!. Formula religioasă de încheiere a respectat libertatea convingerilor religioase, jurământul putând fi depus și fără formula religioasă. Jurământul s-a imprimat pe un formular special și s-a semnat, în două exemplare, de fiecare ales local.

Au existat și discuții de pe margine, pe baza jurământului Elenei Lăsconi care a mai adăugat cuvinte în plus probabil pentru a marca credibilitatea promisiunilor în fața cetățenilor acestui oraș.

La finalul ceremoniei prefectul Emanuel Soare i-a înmânat eșarfa tricolor primarului nou ales, în persoana Elenei Lăsconi.

About The Author

Related posts